JORDI ANGELATS (peipetit)

El que es pensa que mana

Fundador i director de Teiatròlics des de l'any 2006, ha reclutat els millors experts en la matèria per poder dur a terme els seus plans més perversos. Amb una ment que gira a 10.000 revolucions per minut, fa tremolar als seus sequaços cada vegada que diu que té una idea.

 

 

 

 

SALVADOR PALMADA (POL)

El veterano

Actor de Teiatròlics des d'abans que es fundés la companyia. Jubilat de professió, és l'aliat perfecte per fer tràmits amb les administracions i aconseguir el que no està escrit, gràcies a la seva insistència que és, a la vegada, el malson del qualsevol funcionari dels departaments de cultura.

 

 

BENET MASSEGUR

El que ens fa quedar bé

Actor de Teiatròlics tant si se li proposa com si no. La seva elegància és la nostra carta d'entrada a les més altes esferes. És capaç de fer qualsevol paper, menys un que li impliqui afeitar-se la barba.També és l'encarregat de les provisions (tot i que no té clar que per subsistir cal alguna cosa més una ampolla whisky).

 

RAMON RUIZ

El nostre hacker

Després del seu debut en una aparició de 30 segons escassos, va passar a formar part de l'elenc habitual de Teiatròlics. Doneu-li un tros de plàstic i una pila, i us construirà una arma de destrucció massiva. A més, també és conegut per manipular la realitat mitjançant el "photoshop".

 

 

JORDI NIERGA

El nostre enginyer escenograficoespacial

No us deixeu enganyar per la seva aparença inofensiva. Aquest actor de Teiatròlics és l'artífex de les armes escenogràfiques més perilloses: parets que giren, terres que s'enfonsen, sostres que se t'empassen. Jo miraria d'estar-hi bé, mai se sap què pot fer amb un parell de cargols i un parell de femelles...

 

 

TERESA GARCÍA

La que posa fil a l'agulla

Actriu de Teiatròlics en diverses ocasions i la sastressa oficial de la companyia. Doneu-li dos imperdibles i un troç de drap de cuina i us farà un vestit de nit amb lluentons incorporats. Perfeccionista fins a límits insospitats, no us deixarà sortir a escena amb una sola arruga a la jaqueta.

 

MAR VILÀ-DUCH - La que ens fa dir el que vol

La benjamina del grup. Tot i que també li agrada trepitjar els escenaris, la seva especialitat són la ploma i el paper. De la seva ment en poden sortir les històries més rocambolesques amb la intenció de fer riure al públic. També s'encarrega del tema audiovisual i de mantenir actualitzat el web (fet que li permet escriure el que vulgui de cadascun dels components).

 

 

NATÀLIA BARBERAN

La que ens posa guapos

La nostra maquilladora i perruquera no es deixa veure gaire pels escenaris, segurament per evitar ser descoberta. Seria ser molt innocent pensar que al seu maletí només hi porta cremes i pintures. Hi ha qui diu que les gilettes són la seva debilitat. El de la barba tremola només de veure-la.

 

 

ENRIC SILVA - El que ens venta retratus

Actor políglota (en una ocasió va interpretar un rus parlant francès...o un francès parlant rus, no ens va acabar de quedar clar). Quan no està dalt de l'escenari es dedica a fer fotos d'alta definició (aquí sí que es veuen les arrugues de la roba!). No té miraments. Si cal, s'enfila damunt del tècnic de llums per aconseguir la millor fotografia.